ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης στις Αχαρνές

0

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης παρευρέθηκε σε πολιτική συνάντηση που έλαβε χώρα στην αίθουσα δεξιώσεων «Βυζάντιο» στις Αχαρνές. Αρχικά το λόγο πήρε η Ειδική Συνεργάτης του Υπουργού και συμπολίτισσα μας Ευρώπη Κοσμίδη η όποια τόνισε τις τρεις αξίες που οδηγούν μπροστά ένα λαό, την Πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια λαμβάνοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.image
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υπουργός Μάκης Βορίδης ο οποίος τόνισε πως η Ελλάδα έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες τις οποίες ωστόσο αντιμετώπισε. Ο Υπουργός μίλησε για το πρόγραμμα που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία.Όσον αφορά την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ αναφέρθηκε στην τήρηση των δημοσιονομικών στόχων, στην ανάσχεση των μεταναστευτικών εισροών , στην πολιτική δημόσιας τάξης και ασφάλειας , στη θρησκεία και στην εξωτερική πολιτική σε αντιδιαστολή της τακτικής που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεχθεί. Επεσήμανε τις υποσχέσεις που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να απαντά από που θα βρεθούν τα χρηματα για την κάλυψη όλων αυτών των υποσχέσεων. Τόνισε μάλιστα πως απέναντι τους έχουν μια» καταστροφική δύναμη». Ο Υπουργός σε λόγο που είχε ξανά δώσει πρόσφατα στις Αχαρνές είχε πει χαρακτηριστικά «Λαθρέμποροι ελπίδων είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ».
Κλείνοντας το λόγο του ,σε ερώτηση που του έκανε ο Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Βασίλης Πετρόπουλος σχετικά με το θέμα του εμπορίου ναρκωτικών στην περιοχή , ο Υπουργός τόνισε πως η λύση είναι να υπάρξει ένα δόγμα αντεγκληματικής πολιτικής, κατά το οποίο θα υπάρχει πίεση μιας περιοχής για να συμμορφωθεί συνολικά με όλες τις νόμιμες διατάξεις και αυτό απαιτεί μόνιμη αστυνομική παρουσία και διευκρίνισε πως έιναι προτεραιότητα.
Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρόν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Αχαρνών Τοπαλίδης Στάθης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών Στέργιος Πεδιαδίτης, ο Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου Βασίλης Πετρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού Πολυχρόνης Λεμονίδης.
Τέλος να προστεθεί ότι η συνάντηση τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο της οικογένειας Κοσμίδη, με κυρίως ποντιακής καταγωγής παρευρισκομένους.image

About Author

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr