ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Επανασυνδέσεις ρεύματος θα καλύπτει ο Δήμος Χαλανδρίου- Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται.

0

Στο πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» της Περιφέρειας Αττικής προχωρά ο δήμος Χαλανδρίου δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους του να γλιτώσουν τη δαπάνη επανασύνδεσης της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά στα οποία έχει γίνει διακοπή, λόγω αδυναμίας πληρωμής του λογαριασμού.

Η πρωτοβουλία «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τα νοικοκυριά που έχει γίνει διακοπή ρεύματος και τα οποία αφού προχωρήσουν σε ρύθμιση της οφειλής με τον πάροχο του ηλεκτρικού ρεύματος, μπορούν στη συνέχεια να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου η Περιφέρεια να αναλάβει την επιδότηση της επανασύνδεσης, πληρώνοντας στον πάροχο την πρώτη δόση της ρύθμισης.

Η κάλυψη της δαπάνης που αναλαμβάνει η Περιφέρεια ανέρχεται στα 360 € και το ποσό αυτό είναι το μέγιστο που μπορεί να δοθεί ανά μία παροχή το χρόνο. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι να έχει εκδοθεί από τον πάροχο εντολή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Δικαιολογητικά

Οι πολίτες που επιθυμούν να επιδοτηθούν μέσω του προγράμματος «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους» θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  1. Ρύθμιση οφειλής με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας.
  2. Αστυνομική ταυτότητα του ατόμου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
  3. Εντολή διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη συγκεκριμένη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
  4. Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης 2014 (για τα εισοδήματα του 2013) του προσώπου στο όνομα του οποίου είναι η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος ή του/της συζύγου του.
  5. Τα αιτήματα των πολιτών θα εξυπηρετούνται κατά σειρά ημερομηνίας υποβολής.

Σημαντική Ενημέρωση: Τα αιτήματα των πολιτών θα εξυπηρετούνται κατά σειρά ημερομηνίας υποβολής. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα γίνεται στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα: Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη Λ. Μεσογείων 448, Αγ. Παρασκευή Τ.Κ 153 42, Τηλ. 213 2100563, 213 2100587.

About Author

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr