ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου

0

Με φόντο την ευθύνη και την εθνική προσπάθεια ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την ομιλία του στο Αγρίνιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στην αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου παρευρέθηκαν φίλοι του κόμματος, πρώην βουλευτές, καθώς και ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο πρώην νομάρχης Λευκάδας, Κολιόπουλος Ιωάννης και βέβαια οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Τον κ. Βενιζέλο προλόγισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Κωστακόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε αναφορά αρχικά στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, που μαζί με τους νομούς Αχαΐας και Ηλείας, είναι ένας κατεξοχήν νομός που στήριζε το ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα αυτά που κατακτήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του κόμματός του, όπως την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ και τη στήριξη του μικρομεσαίου νοικοκυριού. Τέλος, τόνισε την ανάγκη στήριξης του κόμματός του για την κατάκτηση τουλάχιστον της τρίτης θέσης στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

Οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ χειροκροτούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου, εμψυχώνοντας τον αρχηγό τους.

Με το πέρας της ομιλίας παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας: Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, Αντωνόπουλος Βασίλειος, Δεδοπούλου Αγγελική (απουσίαζε), Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, Ροκοφύλλου Άννα, Σιδηρά Πηνελόπη, Τζαμάλης Γρηγόριος, Τρυφιάτης Παναγιώτης ο Χριστογιάννης Γεώργιος και η Σολωμού Αικατερίνη (επικρατείας).

Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Αγρίνιο

About Author

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΚΑΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr