ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Η μάχη της… αφίσας!

0

Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές έχουν αποτελέσει πεδίο για νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου, Ηλία Αποστολόπουλο, και το δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης «Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις», Χάρη Κουγιουμτζόπουλο.

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του Δημάρχου στο αίτημα του κ. Κουγιουμτζόπουλου, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, να επιβληθούν πρόστιμα στα κόμματα για τυχόν ρύπανση από τισ αφισοκολλήσεις και άλλες σχετικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι δημότες την διαδικασία καθαρισμού της πόλης, αλλά και να προστατευθούν αισθητικά και περιβαλλοντικά οι γειτονιές του Δήμου Χολαργού-Παπάγου, στα πρότυπα των Δήμων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ιωαννιτών. Μάλιστα, ο κ. Αποστολόπουλος χαρακτήρισε την πρόταση «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» ισχυριζόμενος ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει πουθενά και ποτέ σε κανέναν δήμο.

Η απάντηση της «Συνεργασίας για τις 8 Προτάσες» εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Χολαργού-Παπάγου, χαρακτηρίζοντάς τον «αδιάβαστο».

Από την πλευρά του ο κ. Αποστολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του κ. Κουγιουμτζόπουλου, στην οποία -μεταξύ άλλων- τον κατηγορεί ότι «πρότεινε μόνο εισπρακτικά μέσα και δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την απομάκρυνση αφισών και πανό, που ενδεχομένως θα τοποθετήσουν τα κόμματα». Παράλληλα, τονίζεται ότι η Δημοτική Αρχή με τη δικής της εισήγηση «δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι εναντίον της ρύπανσης της πόλης μας με αφίσες και πανό».

About Author

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΟΓΛΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr