ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Το Ποτάμι είναι θολό και κατεβάζει λάσπες»

0

«Το Ποτάμι είναι θολό και κατεβάζει λάσπες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού του, σημειώνοντας: «Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης και το-χωρίς πολιτικές θέσεις, κατευθυνόμενο από τα γνωστά μιντιακά κέντρα εξουσίας –λιμνάζον μόρφωμά του, φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης που σαρώνει την Ελλάδα.

Και πώς είναι δυνατόν να το αντιληφθεί; Το «ΠΟΤΑΜΙ»- ή μήπως, το τηλεοπτικό κανάλι που θέλει να κυβερνήσει κι επισήμως, διά του Θεοδωράκη- με δεδομένη την αντιδημοκρατική του λειτουργία, είναι πλέον ένα βοναπαρτικό αρχηγικό κόμμα που, σύμφωνα με πρώην στέλεχός του, «θέλει βουλευτές άφωνους για να τους διαπραγματευτεί με το πολιτικό σύστημα». Συνεπώς, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα της καθημερινότητας, όπως τη βιώνει ο ελληνικός λαός. Κι όταν του ξεφεύγει κάποια καθαρή θέση, όπως η αντίθεσή του στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, είναι έκδηλη η νεοφιλελεύθερη τοποθέτησή του. Μιλάει, επομένως, από άλλο …μετερίζι και εκφράζει άλλα συμφέροντα, και όχι αυτά του λαού μας.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τον κ. Θεοδωράκη και τους «ψαράδες» που τον ακολουθούν και ψαρεύουν σε θολά νερά, ότι η ανθρωπιστική κρίση είναι το πρώτο που θα αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση της Αριστεράς, με τα εξής μέτρα: Δωρεάν ρεύμα και κουπόνια σίτισης για τουλάχιστον τριακόσιες χιλιάδες νοικοκυριά. Πρόγραμμα εξασφάλισης στέγης. Με 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους με σύνταξη κάτω από τα 700 ευρώ. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ειδική κάρτα μετακίνησης. Κατάργηση του ειδικού φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης.

About Author

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr