ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΠΥΡΓΟΣ: 750.000 ευρώ για τους πληγέντες του Ν. Ηλείας για το σεισμό του 2008.

0

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών της Τράπεζας της Ελλάδος, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2015,θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των  105 δικαιούχων-σεισμόπληκτων (του Ιουνίου 2008)του νομού Ηλείας, το ποσό των 750.000 ευρώ.Το Τ.Α.Π. Ηλείας, από τις επόμενες ημέρες, θα αρχίσει να έρχεται σε επικοινωνία με όλους τους δικαιούχους, προκειμένου να προσκομίσουν βεβαίωση της Τράπεζας, που επιθυμούν να γίνει η κατάθεση της δωρεάν κρατικής αρωγής. Απαραίτητο να φαίνεται ότι έχουν ενεργό λογαριασμό με πρώτο όνομα τον σεισμόπληκτο, όπου και θα αναφέρεται και το σχετικό ΙΒΑΝ.

Ο γενικός γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου, ύστερα από την έγκριση  και την εκταμίευση της πρόσθετης χρηματοδότησης των 750.000 ευρώ, για τους σεισμόπληκτους της Ηλείας δηλώνει: «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά που η καταβολή της δωρεάν κρατικής αρωγής στους δικαιούχους σεισμόπληκτους ολοκληρώνεται έγκαιρα, όπως είχαμε υποσχεθεί.
Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και δουλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αλλά να υπερβούμε και αυτά που είχαμε υποσχεθεί, εξασφαλίζοντας πρόσθετη πίστωση 2,4 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώνεται με την εκταμίευση των 750.000 ευρώ για τους δικαιούχους της Ηλείας.
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και γενικότερα η σύγχρονη Δημόσια Διοίκηση που με κόπο οικοδομούμε, καθημερινά, δίνει τη μάχη προκειμένου να είναι πιο κοντά στον πολίτη και να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στις πραγματικές ανάγκες του.»

2020787_b1

 

About Author

ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΕΝΙΣΑ ΜΠΙΣΤΙΚΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr