ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ιερόσυλοι άρπαξαν 15.000 ευρώ από το Κοιμητήριο Καλλιθέας

0

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καλλιθέας η είδηση της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από το παγκάρι του ναού που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, το ποσού που κατάφεραν να κλέψουν υπολογίζεται στα 15.000 ευρώ, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται ήδη στα ίχνη τους.

Λεπτομέρειες για την ληστεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, όταν αναφέρθηκε το γεγονός και σύμφωνα με αυτές, οι δράστες είχαν καταστρώσει σχεδίο.

Συγκεκριμένα, μπήκαν στο ναό από την πίσω πλευρά, όπου δεν υπάρχουν κάμερες, κόβοντας το σιδερένιο κάγκελο και σπάζοντας το τζάμι. Μάλιστα, οι ίδοι γνώριζαν και που βρισκόταν το παγκάρι αλλά και ότι περιείχε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι η λεία ήταν σε… πεντάλεπτα και λοιπά κέρματα, τα οποία ήταν μέσα σε ειδικά σακουλάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των κερμάτων κάποια σακουλάκια έσπασαν και μερικά χρήματα σώθηκαν από τα χέρια των ιερόσυλων.

About Author

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr