ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Νέα λεωφορειακή γραμμή 165

0

Στη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής με την ονομασία «165 ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ», που θα ξεκινάει από την περιοχή Αγ. Τρύφωνα Τερψιθέας, θα διέρχεται από όλη την Λεωφ. Κύπρου και θα καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Συντάγματος) προχωράει ο ΟΑΣΑ.

Στο έγγραφο του Προέδρου του ΟΑΣΑ κ. Δημητριάδη αναφέρεται ότι η νέα γραμμή 165 που θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, θα λειτουργήσει δοκιμαστικά και θα επανεξεταστεί στη συνέχεια με βάση στοιχεία επιβιβάσεων και ακυρώσεων. Δηλαδή ο ΟΑΣΑ δίνει μια γραμμή η οποία αν δεν πάει καλά θα σταματήσει. Ο ΟΑΣΑ δεν επαναφέρει την γραμμή 164 στην παλιά του διαδρομή (τότε που ήταν Α4) αλλά δημιουργεί μια νέα γραμμή – το 165 – για την οποία θέτει όρο διατήρησης μόνο εάν είναι αποδοτική σε εισπράξεις.
Η γραμμή 165 θα ξεκινάει από τέρμα της οδού Κ. Αθανάτου στη Γλυφάδα, θα διασχίζει όλη την λεωφόρο Κύπρου και στη συνέχεια μέσω της λεωφόρου Βουλιαγμένης θα καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος. Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 30΄.

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr