ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Επίσημα στον Αχαρναϊκό ο Τσιάμης

0

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Βαγγέλη Τσιάμη.Η τρίτη κατά σειρά χειμερινή μεταγραφή πραγματοποιήθηκε για την ομάδα του Αχαρναϊκού. Ο Βαγγέλης Τσιάμης προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας, έχει συμμετοχές στη Super League και τη Football League όπου αγωνίστηκε ως στόπερ και αμυντικός χαφ.
Να επισημανθεί πως πέρα από την απόκτηση του Τσιάμη, αλλά κι αυτές των Αθανάσοβ, Σκαθαρούδη, η ομάδα του Αχαρνών, πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμα τριών παικτών (ίσως και δύο), ενώ παράλληλα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Βούλγαρου χαφ με τον Γιώργο Βαζάκα να έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχαρναϊκός. Ο Βαγγέλης Τσιάμης είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Αχαρναϊκού και έρχεται για να ενισχύσει το ρόστερ.
Ο Βαγγέλης Τσιάμης προέρχεται από την ομάδα της Βέροιας, έχει συμμετοχές στη Super League και τη Football League όπου αγωνίστηκε ως στόπερ και αμυντικός χαφ.
Ξεκίνησε από το Μακροχώρι ενώ ακολούθησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε με την Διοίκηση της ΠΑΕ και ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις».

About Author

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr