ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Βασίλης Αγοράστης

0

Απεβίωσε σήμερα ο πρώην βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Αγοράστης.  To τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Βασίλης Αγοράστης είχε διατελέσει και δήμαρχος Ελασσόνας. Η κηδεία του εκλιπόντα θα τελεστεί την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ελασσόνα

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σχετικά με το θάνατο του Βασίλη Αγοράστη, πρώην Βουλευτή Ν. Λάρισας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Βασίλης Αγοράστης, από τους πρώτους Βουλευτές που εκπροσώπησαν τη Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Με τρεις κοινοβουλευτικές θητείες στην Ελληνική Βουλή, με μακρά πορεία στην ΕΔΑ, υπήρξε ένας μαχητικός αγωνιστής της Παράταξης. Για το ήθος του και την εντιμότητά του οι πολίτες τον τίμησαν εκλέγοντάς τον Δήμαρχο Ελασσόνας.

Ήταν βαθιά δημοκράτης. Η αφοσίωσή του στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία, χαρακτήρισαν την πορεία του. Η προσφορά του στη Δημοκρατική Παράταξη και τον τόπο υπήρξε σημαντική.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

About Author

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr