ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο στα Γιάννινα

0

ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ«Αριστερό, αγωνιστικό και νικηφόρο» χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων ο Γραμματέας της Ν.Ε Κώστας Βενέτης, κατά την παρουσίαση των επτά υποψηφίων βουλευτών το μεσημέρι της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του κόμματος παρουσία στελεχών και μελών.
Ο κ. Βενέτης επισήμανε ότι «η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος που ξεκίνησε από τις ευρωεκλογές θα λήξει στις 25 Ιανουαρίου με ανατροπή των μνημονίων και της κυβέρνησης» και μίλησε για «μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του λαού».
Πρόσθεσε ότι πρέπει να πάρει τέλος η τακτική της κατασυκοφάντησης όσων διαφωνούν με την έως τώρα εφαρμοζόμενη πολιτική και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «ο Γενάρης του 2015 δεν είναι Ιούνιος του 2012 και δεν θα επαναληφθεί η εξαπάτηση του λαού».
Η ανατροπή αποτελεί αναγκαιότητα για να σωθεί ο τόπος, είπε ο Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «η κοινωνία ζητά από εμάς να ξεριζώσουμε το παλιό και το σάπιο». Κλείνοντας κάλεσε τον Γιαννιώτικο λαό να στηρίξει με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αποτελεί ελπίδα για η χώρα.
Οι επτά που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ιωαννίνων είναι, ο μέχρι τώρα βουλευτής Χρήστος Μαντάς ψυχίατρος-Λέκτορας Ψυχιατρικής, ο Γιάννης Καραγιάννης οικονομολόγος-συγγραφέας, ο Γιάννης Παπαδημητρίου δικηγόρος, ο Άρης Σπέγγος Μηχανικός Παραγωγής, εκπαιδευτής καταδύσεων, ο Γιάννης Στέφος δάσκαλος και δημοτικός σύμβουλος, η Μερόπη Τζούφη Παιδο-νευρολόγος, αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδιατρικής και η Ηλιάνα Τσολιού κτηνίατρος.

About Author

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr