ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα

0

Ένα  ξεχωριστό αγώνα δρόμου θα φιλοξενήσει η Γλυφάδα για πρώτη φορά φέτος και συγκεκριμένα την Κυριακή 15 Μαρτίου. Σε συνεργασία με τέσσερις ακόμα παραλιακούς Δήμους και με τη Feel Good Spors Club, ο Δήμος Γλυφάδας προωθεί την άθληση, ενισχύοντας παράλληλα το έργο που προσφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου των Δημάρχων Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης και Αλίμου, γνωστοποιήθηκε η σειρά των αγώνων δρόμου, που έχει ως εξής:

Πειραιάς -1η Μαρτίου
Γλυφάδα – 15 Μαρτίου
Παλαιό Φάληρο – 5 Απριλίου
Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη – 10 Μαΐου
Άλιμος – 24 Μαΐου

Οι αγώνες θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή ενός χιλιομέτρου για μικρά παιδιά. Οι δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν και στους πέντε Δήμους και να συμμετέχουν στο «Attica Run and Fun Grand Prix» θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έπαθλα και δώρα. Η τελική βαθμολογία θα είναι συγκεντρωτική και από τους πέντε αγώνες ενώ η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες επιδόσεις.

Στους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία αγώνα θα απονεμηθούν μετάλλια, κύπελλο θα απονεμηθεί στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Στην κατηγορία Grand Prix για τον πρώτο νικητή και την πρώτη νικήτρια το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη, για τη συμμετοχή σε αγώνα ημιμαραθωνίου ή δέκα χιλιομέτρων, ενώ οι νικητές και νικήτριες των υπόλοιπων αγώνων θα κερδίσουν παπούτσια Saucony, 30 T-Shirts τεχνικά και 50 T-Shirts απλά.

About Author

ΕΥΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr