ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Γ. Παπανδρέου: «Θα μεταρρυθμίσουμε δεν θα αποδομήσουμε»

0

«Από την Κυριακή 25 Γενάρη, θα βάλει την υπογραφή της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μία νέα Πολιτική Δύναμη!»

Τα παραπάνω υπογράμμισε ανοίγοντας την ομιλία του στην Λάρισα, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου απευθυνόμενος σε πυκνό ακροατήριο.

Όσον αφορά στο κόμμα του, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε πως το Κίνημα θέλει να μεταρρυθμίσει και όχι να αποδομήσει. Τόνισε επίσης την ανάγκη ίδρυσης του Κινήματος υπερασπιζόμενος τις πολιτικές του κατά την περίοδο που ήταν Πρωθυπουργός μεταξύ 2009 – 2011. «Είμαστε μια νέα πολιτική δύναμη προόδου, αξιών, δημοκρατίας και σοσιαλισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σηκώσαμε βάρος που δεν μας ανήκε πληρώνοντας προσωπικό και πολιτικό κόστος, αλλά το κάναμε για την πατρίδα. Η Ελλάδα είχε ένα βάρος 100 δις και έπρεπε να τα βρούμε«, είπε ο κ. Παπανδρέου, ενώ προσέθεσε ότι ο ίδιος περιφερόταν ως «επαίτης» για να μπορέσει να βρει τα χρήματα.

Επεσήμανε ότι η παρουσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Βουλή θα επιβάλλει μία άλλη πολιτική καθώς και την επανάσταση του αυτονόητου αλλά και την συνεργασία για σταθερή πορεία της χώρας στην ΕΕ, ενώ μίλησε για κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο για να υπογραμμίσει: «δεν θα γίνουμε παρακολούθημα κανενός».

Τέλος είπε: «λέω ότι είναι μια άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

About Author

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr