ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ενημέρωση εν όψει βουλευτικών εκλογών

0

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου πλησιάζουν με… βήμα ταχύ και ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου εξέδωσε ανακοίνωση. σύμφωνα με την οποία ετεροδήμότες, νέοι εκλογείς από μεταδημότευση και και όσοι έχουν υποβάλλει αίτημα μεταδημότευσης μετά τις 31 Οκτωβρίου 2014 είναι υποχρεωμένοι να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Στα πλαίσια διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 και σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των πολιτών, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ενημερώνει τους κατοίκους του για τα παρακάτω:

Οι ετεροδημότες και οι νέοι εκλογείς από μεταδημότευση, θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο διαμονής τους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, αλλά και όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση για μεταδημότευση έως 31 Οκτωβρίου 2014, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών και την εκλογική νομοθεσία.

Οι αιτήσεις των ετεροδημοτών που έγιναν μετά την 31η Οκτωβρίου 2014, δεν ισχύουν και θα ψηφίσουν όπου ψήφισαν στις εκλογές του 2012″.

 

 

About Author

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΟΓΛΟΥ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr