ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου η ορκωμοσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου

0

prosklisiΤην Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Καισαριανής κ. Ηλία Σταμέλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οριστική μορφή του συμβουλίου πλέον, όπως προέκυψε από τις επαναληπτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον δήμο Καισαριανής στις 30 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι η εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών του Μαΐου επαναλήφτηκε μετά την επικύρωση της ένστασης κου κ. Σταμέλου και την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που είχε σαν αποτέλεσμα η παράταξη του νέου δημάρχου να βρεθεί στη δεύτερη θέση, από την τρίτη στην οποία είχε αρχικά βρεθεί, με μόλις 1 ψήφο διαφορά από την παράταξη του κ. Αντώνη Καμπάκα.

Ο νέος δήμαρχος Καισαριανής και η παράταξή του που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, συγκέντρωσε στην επαναληπτική ψηφοφορία 3.933 ψήφους έναντι 3.728 του αντιπάλου του Γιώργου Κοντόσταυλου που υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και που είχε εκλεγεί για λίγους μήνες δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου. Τα άκυρα ανήλθαν σε 114, τα λευκά σε 155 ενώ αξιοσημείωτη είναι η αποχή, που έφτασε το 67%, καθώς από τους 23.833 δημότες, το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν μόνο 7.930.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, που βρίσκεται στο ισόγειο του δημαρχείου.

 

About Author

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΩΜΕΝΑΚΗΣ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr