ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Φιλοζωικού Σωματείου Καλλιθέας

0

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Φιλοζωικού Σωματείου Καλλιθέας για την ενίσχυση των αδέσποτων της περιοχής στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.

filozoiki-bazaar3

Τα μέλη του συλλόγου που εργάζονται εθελοντικά για να παρέχουν όλα τα απαραίτητα στα αδέσποτα της Καλλιθέας διοργάνωσαν ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ενίσχυση του σωματείου και την κάλυψη των αναγκών των ζώων που φιλοξενούνται σε αυτό.

filozoiki-bazaar8

Χειροποίητες κατασκευές, βιβλία, διακοσμητικά, κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, γλυκές λιχουδιές αλλά και τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα σε πολύ προσιτές τιμές στόλισαν τα δημοτικά ιατρεία της πόλης, όπου διεξήχθη το φιλανθρωπικό παζάρι.

filozoiki-bazaar10 filozoiki-bazaar9

Το Φιλοζωικό Σωματείο της Καλλιθέας περιποιείται και περιθάλπει όλα τα αδέσποτα της περιοχής αφιλοκερδώς και χωρίς καμία ενίσχυση και επιχορήγηση. Αξίζει λοιπόν όλοι οι πολίτες της περιοχής να βοηθήσουν όσο μπορούν και ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο δύσκολο έργο του. Αυτή την στιγμή στο σωματείο υπάρχουν 20 περίπου αδέσποτα έτοιμα να βρουν το δικό τους παντοτινό σπιτάκι.

filozoiki-bazaar6 filozoiki-bazaar5

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210 9566577.

filozoiki-bazaar7

filozoiki-bazaar4 filozoiki-bazaar2

About Author

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr