ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Η Καλλιθέα άναψε για πρώτη φορά δέντρο στο «Χωριό του Αϊ Βασίλη»

0

Τα Χριστούγεννα του 2014 η Καλλιθέα άναψε για πρώτη φορά το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

dentro11

Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου οι δημότες της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δαβάκη για να απολαύσουν από κοντά το υπερθέαμα που είχε ετοιμάσει ο δήμος στο χωριό του Άγιου Βασίλη, που έχει στηθεί εκεί θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών.

dentro13

Ο δήμαρχος της περιοχής, Δημήτρης Κάρναβος λίγο μετά τις 18.30 μ.μ. ανέβηκε στο βήμα και έστειλε ένα εορταστικό μήνυμα στους δημότες της Καλλιθέας. «Να είστε όλοι γεροί, να έχουμε καλά Χριστούγεννα. Θα ήθελα τώρα την προσοχή σας, όλοι μαζί να μετρήσουμε αντίστροφα από το πέντε. Να ανάψει το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο», είπε χαρακτηριστικά και το ψηλό δέντρο της πλατείας πήρε φως από τα χιλιάδες λαμπάκια κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χαμογελούν.

dentro12

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Καλλιθέα κάθε μέρα είναι γιορτή καθώς το «Χωριό του Αϊ Βασίλη» είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τους λιλιπούτειους κατοίκους του δήμου.

dentro14

dentro17

dentro16

About Author

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr