ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΕΑΣ Τρικάλων

0

Παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο της ΕΑΣ Τρικάλων θα πραγματοποιήσει το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα με τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των εργαζόμενων και τις απολύσεις που έχουν γίνει.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το πρωί και η Διοίκηση του εργατοϋπαλληλικού κέντρου καλεί τους εργαζόμενους των Κεντρικών Γραφείων του Αγροτικού Συνεταιρισμού, της Γεωπονικής Υπηρεσίας, του Εκκοκκιστηρίου, της Βιομηχανίας Ζωοτροφών «AGROVIZ» και της Οξοποιίας «ΜΕΤΕΩΡΑ» σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ στις 15-12-2014 και ώρα 7.00 π.μ .στον χώρο της ΕΑΣΤ.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Ενώνουμε την φωνή μας για :

 Την ανάκληση των τακτικών και έκτακτων καταγγελιών των συμβάσεων εργασίας (απολύσεων) τριών εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού , που έλαβαν χώρα προ δύο εβδομάδων.

 Την αποφυγή άλλων παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων,

 Την ανάκληση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού περί σύναψης νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας με δυσμενείς όρους για τους εργαζόμενους,

 Την επαναφορά των εργασιακών σχέσεων για το σύνολο των εργαζομένων του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο προηγούμενο εργασιακό καθεστώς (ήτοι προ της σύναψης των νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας).

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μαζί ενωμένοι με ένα κοινό στόχο να βάλουμε τέλος σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που θέλουν να μας επιβάλουν καταρρίπτοντας κάθε εργασιακό μας δικαίωμα.

Πρέπει, απλώς να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας, να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε μόνο θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτά που μας επιβάλουν.

Αγωνιζόμαστε για Αξιοπρεπείς Μισθούς και Κλαδικές Συμβάσεις!

Σκοπός μας είναι η στήριξη της Συνεταιριστικής Ένωσης και ΟΧΙ η διάλυση της!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΙΣ 15-12-2014

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Τ

About Author

ΜΑΡΙΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

Comments are closed.

http://loukasvavitsas.gr